Välkommen 2019!

Efter jul-och nyårsfirande och lediga mellandagar känns det alltid ganska skönt att komma tillbaka till fasta rutiner igen. Vi på Ehrlin Publishing ser också fram emot ett spännande år med flera boksläpp och nya författare knutna till oss. Redan i slutet av januari släpper vi Amanda Thörns rutinböcker Hjälten Hjalmar klär på sig, Hunden Edit tvättar tassarna och Räven Ralf borstar tänderna. Böckerna ska hjälpa till att göra vardagsrutinerna både lite spännande och roliga. Böckerna är fint illustrerade av Tinna Ahlander.

Men det är inte bara boksläpp som händer framöver, vi kommer även att delta på flera mässor. Först ut är SmåLit (Smålands litterturfestival) på Stadsbiblioteket i Jönköping. Den 9 februari mellan kl. 11.00-17.00 finns vi på plats vid ett av bokborden. Dessutom kommer vår författare Karl Martindahl intervjuas på Lilla scenen kl. 15.30. Hoppas att vi träffas där!

Den 29-31 mars ställer vi ut på Barnmässan på Racketcenter i Karlstad. Det är tredje året i rad som vi medverkar på denna mässa. Vi kommer vara där tillsammans med 120 andra utställare och ca 8 000 besökare, kanske du är en av dem? Kom gärna och säg hej till oss om du är där!

Vill du vara säker på att alltid vara uppdaterad på vad som händer hos oss ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut ca en gång i månaden och kan innehålla, förutom nyheter, tävlingar, erbjudanden och rabattkoder. Du anmäler dig för prenumeration längst ner på hemsidan. Och följ oss gärna på Instagram och Facebook där du får ta del av vad som händer på förlaget, hälsningar från författarna och mycket annat. Hoppas vi ses någonstans😊