Ehrlin Publishing 2.0 – mycket nytt på gång!

Ehrlin Publishing 2.0

Det är inte bara vår hemsida som har förnyats och förbättrats, även förlaget har genomgått stora förändringar. Ehrlin Publishing växer så det knakar, på ett år har vi ökat antalet anställda från tre till sex personer. Vi har flera nya författare som kommer att ge ut sina böcker hos oss, vi har en ny hemsida med många nya funktioner och vi har många planer inför framtiden.

Nästa bok som vi kommer att ge ut heter Livsregler — 21 valda sanningar för ett lyckligare liv, och är skriven av Mikael Sandlin. Mikael kommer att delta på TellUs bok-och berättarmässa den 1 december i Linköping där vi kommer att ha en monter. Kom gärna och hälsa på och passa på att köp en signerad bok av författaren själv.

I november kommer vi att ställa ut på mässan Allt för hälsa i Stockholm. Då kommer vår författare Katarina Wilk vara där och signera sin bok Perimenopower. Katarina kommer även att vid två tillfällen prata om sin bok, missa inte detta om du är där.

Fortsätt gärna att följ oss på hemsidan, Facebook och Instagram så behöver du inte missa vad som händer framöver! Kul att just du hittade hit!