Ehrlin Publishing nominerad på Jönköpingsgalan

Ehrlin Publishing är en av tre nominerade företag i kategorin Årets Internationella Utmanare på Jönköpingsgalan.

Jönköpingsgalan är ett evenemang vars syfte är att hylla företagsamma personer i regionen som “går utanför boxen och som ser möjligheter där andra ser problem.” Vi på Ehrlin Publishing är stolta över att vara verksamma i ett område som lyfter fram entreprenörer och därför är det med stor glädje som vi nu kan berätta att Ehrlin Publishing har nominerats till utmärkelsen Årets Internationella Utmanare. Motiveringen lyder:

“Ehrlin Publishing är ett personligt förlag som utvecklats på egen hand där framgångsrik användning av sociala medier starkt bidragit till att man gått från en helt okänd spelare till att vara ett förlag som slagit historiska säljrekord med samarbeten över hela världen. Förlaget har givit ut titlar som toppat Amazons Best Seller lista i 5 länder. Exempelvis har barnboken om ”Kaninen som så gärna ville somna” sålts i över 800 000 exemplar, bara i Japan.”

Applåder och bubbel, här ska firas! Eller, kanske inte riktigt ännu, men vi håller tummarna! Vem som vinner får vi veta den 22 april.

För den nyfikne finns länk till Jnytts artikel om nomineringen att läsa här.