Våra författare och illustratörer

Tinna Ahlander

Tinna Ahlander är grafisk formgivare och illustratör med 20 års erfarenhet av marknadsföring och reklam. Hon har illustrerat Amanda Thörns böcker om Räven Ralf, Hunden Edit och Hjälten Hjalmar. I december släpptes fjärde boken i serien, Valle Vampyr äter mat.

Terese Alvén

Terese Alvén var träningsprofilen bakom bloggen sparkibaken.se, som i över 20 år inspirerade människor till ett hälsosamt liv utan pekpinnar, men med mycket rörelseglädje. Rörelserik: 52 utmaningar som får igång hela familjen blev hennes femte och sista bok, utgiven postumt.

Zanna Andersson

Zanna Andersson debuterar i år med en bok som baseras på texter hon skrivit för att få utlopp för de inre tankar och känslor hon hade när hon var drabbad av ätstörningar och självskadebeteende.

Anna Bjärkvik

Författaren Anna Bjärkvik är yogainstruktör och entreprenör.  Anna debuterade som barnboksförfattare våren 2018 med En känsla av mig. I mars 2019 släpptes uppföljaren En del av allt. I september släpptes tredje delen i serien, Det som känns.

Sam Conniff

Sam Connifffs debutbok Be More Pirate, Or How To Take On The World And Win, är publicerad av Penguin Random House i Storbritannien, Simon & Schuster i USA och andra olika förlag runt om i världen. Be More Pirate har vuxit till ett internationellt samhälle runt Sams etos om “Professional Rule-Breaking”, det enda sättet kvar att “få skit gjort.”

Ismar Didic

Ismar Didić är en frilansillustratör och författare med en bakgrund inom mänskliga rättigheter.

Lily Dyu

Lily Dyu är en författare och frilansjournalist med passion för friluftsliv, vilda platser och natur.

Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan släppte sin första bok Kaninen som så gärna ville somna 2011. 2015 blev den en succé världen över och den första egenutgivna boken som toppat Amazons försäljningslista.

Mirijam Geyerhofer

Mirijam är journalist och bloggare. Hennes bok Lite trött bara, annars bra handlar om hennes erfarenheter kring småbarnsårens ständiga trötthet.

Elin Liljero Eriksson och Linda Johansson

Elin Liljero Eriksson är frilansjournalist och skriver regelbundet för olika livsstilsmagasin. Linda Johansson är journalist och arbetar på kommersiella avdelningen på Aller media . Deras bok Låt oss prata om att ses IRL: att uppleva varandra i en digital samtid släpps i november.

Tobias Lindvall

Tobias Lindvall är musiker, cyklist och inspiratör från Luleå. I år debuterar han med Cykla som ett CP – historien om hans liv, med fokus på hans otroliga cykelresa.

Karl Martindahl

Karl är musiker och artist. Hans bok Den goda skörden – hur odlingen blev min terapi handlar om hur han efter en depression hittade tillbaka till glädjen i livet genom att börja odla. Boken släpptes i april 2019.

Caroline Midbeck

Caroline är bildlärare och arbetar på Per Brahe-gymnasiet i Jönköping. Hon har illustrerat En känsla av mig som kom ut i mars 2018. I mars 2019 kom uppföljaren En del av allt. Tredje boken i serien, Det som känns, släpptes i september.

Sven Rollenhagen

Sven Rollenhagen är socionom och har jobbat med dataspelberoende både i Sverige och internationellt. Hans bok Scrollzombies — Hur beroendet av sociala medier styr våra liv släpptes i augusti 2019.

Mikael Sandlin

Mikael är föreläsare och hans föreläsningar handlar bland annat om ledarskap och personlig utveckling. Mikaels bok Livsregler – 21 valda sanningar för ett lyckligare liv släpptes i november 2018.

Amanda Thörn

Amanda vill hjälpa till med att förenkla rutiner som alla småbarnsföräldrar har. Hennes tre böcker Räven Ralf borstar tänderna, Hjälten Hjalmar klär på sig och Hunden Edit tvättar tassarna släpptes i januari 2019. I december släpptes den fjärde rutinboken, Valle Vampyr äter mat.

Katarina Vintrafors

Katarina är konstnär, illustratör, formgivare och författare. Hon har illustrerat Modiga Morris – en vecka upp och ner som är skriven av Carl-Johan Forssén Ehrlin.

Dennis Westerberg

Dennis är föreläsare inom bland annat arbetsglädje, ledarskap och psykisk ohälsa. Hans ungdomsroman, Jag dog och fick liv igen, släpptes i maj 2019.  

Katarina Wilk

Katarina är hälso-och medicinjournalist. Hennes bok Perimenopower tar upp vad som händer i kroppen tiden före menopausen.