Anna Bjärkvik

Anna arbetar som yogainstruktör och driver en egen studio i sitt hem på Österlen. Hon upplevde som barn att vuxna sällan var intresserade av att prata om livet, kroppen och jaget. När hon själv blev mamma föddes också en drivkraft att hjälpa både stora och små att lära känna sitt inre barn.Hon debuterade som barnboksförfattare våren 2018 med En känsla av mig. Det är en yogainspirerad mindfulnessbok som hjälper barn att upptäcka sin kropp och lära känna sig själva. I mars 2019 släpptes uppföljaren En del av allt. I september släpptes Annas tredje bok i serien, Det som känns.

          Foto: Anna Hållams

RECENSIONER

Fantastiskt vacker, underbar och viktig bok!

Min dotter (3,5 år) älskar En känsla av mig och jag med! Vilken fantastiskt vacker, underbar och viktig bok Hoppas det blir flera liknande böcker i framtiden!

Rekommenderas varmt!

Både En del av allt  och den förra boken En känsla av mig kan jag varmt rekommendera. Jag kan tänka mig att den även skulle funka fint i större grupper, på t.ex. en förskola eller i en lågstadieklass. Många barn går omkring i ständigt ljud och oljud om dagarna.  Lite mindfulness skulle verkligen behövas.