Författaren som skrev en bok om framgång innan han skrev boken som gjorde honom framgångsrik

Skapa din Framtid är en handbok i ledarskap och personlig utveckling, skriven av bästsäljande författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin.

Från ledarskapscoach i Huskvarna till internationellt bästsäljande författare – hur är det möjligt? Läs den reviderade nyutgåvan av Carl-Johan Forssén Ehrlins debutbok, där han delar med sig av sina bästa knep för att ta kontroll över sitt liv och skapa sin framtid.

Vill du uppnå mer i karriären, vardagen eller i rollen som ledare? Skapa din framtid är en bok för dig som vill få ut mer av livet och styra det i den riktning du önskar. Lär dig hur du kan arbeta mentalt för att nå dina mål, bli inspirerad till personlig utveckling och få nycklarna till att kunna leda dig själv och andra på ett positivt och utvecklande sätt.

Carl-Johan Forssén Ehrlin slog igenom 2015 med den sövande godnattsagan Kaninen som så gärna ville somna. I Skapa din framtid får du ta del av livsfilosofin bakom framgången och lära dig hur du själv kan skapa den framtid du drömmer om.

“Min egen resa inom personlig utveckling kan nog bäst beskrivas som att gå från natt till dag, säger Carl-Johan, ett helt nytt sätt att se på livet. Mitt mål med boken är att få dig att öppna dina sinnen och se med nya ögon på dig själv och på livet. När du prövar det jag har skrivit i boken på ditt eget liv, kommer du förmodligen att märka resultat direkt och upptäcka att du utvecklas vidare.”