Hur du undviker att bli en scrollzombie

Scrollzombies av Sven Rollenhagen, en bok som hjälper dig att minska eller bli av med ditt sociala medier beroende. Helt enkelt hur du skapar en digital balans i livet.

Här en recension av boken från @carinas_lasdagbok:

Finns beroende av sociala medier? Sven Rollenhagen, författaren till denna bok, socionom och expert på digitala missbruk fastnade själv i facebook.
Boken ger information om varför vi fastnar på nätet, beroende, riskgrupper och allmänt om det digitala samhället. Det finns även tips på hur du kan skapa digital balans. 5-stegsprogrammet till digital balans rekommenderas. Prova tex att inte använda plattan när du ser på tv 📺, äter frukost eller före du skall sova. Klarar du det?
Boken är lättläst och det är lätt att känna igen sig. Boken ger bra råd och boken borde verkligen läsas av många i vårt digitaliserade samhälle. Visst är det roligt med likes och uppmärksamhet? Prata med varandra i stället, det blir mycket mera äkta!
Böcker är min stora favorit, alltså fysiska böcker så mina favoritmeningar i boken är: ”De som har läst för mycket böcker får inte missbruksproblem som de som spelar för mycket tv-spel eller använder sociala medier. Böcker gör oss inte deprimerade och instängda”.
Jag ger denna färgglada fina bok 📒📒📒📒📒/5. Läs den!
Nu har boken blivit läst i Finland också och jag skall försöka föra den vidare.