Karl Martindahls bok inspirerar

Karl Martindahl, artist och författare, släppte sin debutbok Den goda skörden: hur odlingen blev min terapi i våras. Karl berättar i boken om hur odlingen hjälpte honom att läka från en längre tids psykisk ohälsa. I Den goda skörden talar Karl Martindahl ut om de mörkaste tiderna i sitt liv och delar med sig av hur man kan vända sitt mående genom att sätta fingrarna i jorden. Som förälder, partner och egenföretagare kan vardagen vara en rejäl utmaning. Karl  blottar en inre strid mellan vad som förväntas av en och vad en människa faktiskt klarar av och mår bra av. Boken är full av praktiska odlingstips och beskriver lättsamt vilka fördelar odling har för oss som människor i en stressad vardag.

Bloggaren Lollos Bokhörna har recenserat Karl Martindahls bok Den goda skörden: “Den här boken gjorde mig glad och varm i själen. ”Den goda skörden” handlar inte bara om odling som man kanske kan tro, utan boken är ett verktyg för att lätta upp mörkret som kan finnas inom oss. Författaren gick in i väggen och hittade tillbaka till livet när han började odla i sin egen trädgård. Han vände mörker till ljus! Boken bjuder in till inspiration, tips på recept och tankar om livet. Framför allt är det en ärlig och uppriktig bok och det gillar jag skarpt.

Jag tycker att boken har ett jättebra upplägg och en favoritdel i boken är odlingsfavoriten! Sen varvas text med otroligt vackra och även personliga bilder. Jag tyckte väldigt mycket om den här boken och jag kände igen mig i en del, även om jag tar till böcker istället för att odla för att må bra!”