Mitt i VABruari

Första sportlovsveckan är över, förhoppningsvis en vecka fylld med härlig avkoppling för alla lediga. Februari är ju den månad på året då ”vabbandet” är som störst, det är många barn som är både febriga och förkylda. Då passar det ju utmärkt att krypa upp i soffan tillsammans och läsa några riktigt bra böcker😊

Under hela februari har vi en Vabruari-kampanj där du kan handla våra böcker i webbutiken extra förmånligt med rabattkod. Nästan alla böcker får du 30% rabatt på om du använder rabattkoden rea30. Vi har böcker som passar både stora och små, till exempel Modiga Morris-en vecka upp och ner som passar bar i förskoleåldern. Morris lär sig hantera svåra känslor som saknad och mörkerrädsla, och det finns även tips från författaren till dig som vuxen hur du kan använda boken.

CD-skivorna i sömnserien får du hela 70% rabatt på om du använder rabattkoden rea70. Lyssnar du ihop med dina barn kan ni alla somna tillsammans. Eller om du väljer att låta barnen lyssna själva, så kan du unna dig en stund med en bok som riktar sig till dig som är intresserad av personlig utveckling, Skapa din framtid av Carl-Johan Forssén Ehrlin och Livsregler-21 valda sanningar för ett lyckligare liv av Mikael Sandlin. Båda två finns i Vabruarikampanjen! Vi på Ehrlin Publishing önskar er många härliga lässtunder framöver!