Nu släpps Livsregler : 21 valda sanningar för ett lyckligare liv

Livsregler : 21 valda sanningar för ett lyckligare liv

Onsdagen den 7 november släpper vi Livsregler : 21 valda sanningar för ett lyckligare liv.

Mikael Sandlin presenterar sin bok så här: De 21 livsregler jag har fyllt boken med kallar jag för valda sanningar. En vald sanning är något som är sant för mig och som jag kan använda som en enkel guide i det vardagliga livet. Jag har dem i bakhuvudet, redo att plocka fram när de kan hjälpa mig mentalt. Jag hoppas att de ska kunna hjälpa dig också, till ett lyckligare och mer meningsfullt liv.

Mikael kommer framöver vara ute och föreläsa kring sin bok runt om i landet, men även finnas med på olika event och mässor, bland annat TellUs-mässan i Linköping den 1 december. Mikael finns på plats hela dagen (mellan kl. 10.00-17.00) och kommer att hålla en föreläsning kl. 16.00.

Förutom att skriva böcker är Mikael en uppskattad föreläsare inom ledarskap, service, rekrytering och kärlek. Livsregler är hans tredje bok inom personlig utveckling. Han har även gett ut fem böcker om travsport som är ett av hans största intressen. Mer om Mikael finns att läsa på Sveriges talare. Du kan också följa Mikael på Facebook  för att löpande få information om hans föreläsningar och böcker.