Release: Jag dog och fick liv finns ute nu

När Mia står på tågspåret, redo att ge upp allt för att slippa känna ångesten hon bär på, möter hon Johanna. Som en viskning träder hon fram ur mörkret och får Mia att kliva av spåret. Johanna ger Mia en axel att luta sig mot, men hon erbjuder också något annat. Något som vänder hela Mias värld upp och ner. Som får henne att omvärdera allt hon trodde var sant.

Jag dog och fick liv igen bjuder på ett hoppfullt budskap. Bortom den fängslande berättelsen om Mia och Johanna döljer sig nämligen en väl bevarad hemlighet om hur vi människor snabbt kan slippa ifrån det som plågar oss psykologiskt, vad det än är. Jag dog och fick liv igen är ingen vanlig bok. Det är en ungdomsroman med ett starkt underliggande psykologiskt budskap, en sann guide till välmående.

Dennis Westerberg, författare, mental coach och föreläsare, har skrivit boken om Mia och Johanna. Dennis har själv levt med psykisk ohälsa i många år, men lyckades bli fri från sina besvär tack vare insikter som du får ta del av i denna bok. Boken släpps idag. —Allt fler unga tjejer och killar mår psykiskt dåligt. Det är för dem den här boken finns till, förklarar Dennis. En skönlitterär berättelse på ytan, med ett hoppingivande budskap bortom orden!

I sommar släpps ljudboken inläst av Therese Lindgren och Nicole Falciani.