Ropa in våra böcker till förmån för Musikhjälpen

Mellan den 9-15 december pågår insamlingskampanjen Musikhjälpen.  ”Sex är inte ett vapen” är temat för årets ”Musikhjälpen” – med fokus på sexuellt våld i krig och konflikter. På Tradera pågår mängder med auktioner där all vinst går till Musikhjälpen. En av alla auktioner är ett bokpaket från Ehrlin Publishing. Så om du vill göra en insats för  Musikhjälpens insamling och samtidigt få några av våra fina böcker är det bara att börja bjuda.
I paketet ingår följande böcker:
Kaninen som så gärna ville somna
av Carl-Johan Forssén Ehrlin. Barn över hela världen somnar till denna bok, översatt till 47 språk. En unik berättarteknik gör att barnen slappnar av och somnar innan sagan är slut. Författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin är utbildad beteendevetare med en kandidatexamen i psykologi.
Modiga Morris: en vecka upp och ner
av Carl-Johan Forssén Ehrlin. Lär ditt barn hantera olika vardagssituationer med hjälp av olika tekniker. Boken tar bland annat upp problem som spindelfobi, mörkerrädsla och saknad.
Lite trött bara, annars bra av Mirijam Geyerhofer. Mirijam blev sjuk av sömnbrist, hon utreddes för både stroke och MS innan en läkare konstaterade att “hon var nog bara lite trött”. Mirijam har skrivit den boken hon själv hade behövt när hon mådde som sämst, hon delar med sig av sin berättelse och ger råd och tips om du kan göra för att underlätta om du har små barn som inte sover om nätterna.
Den goda skörden:hur odlingen blev min terapi av Karl Martindahl. Karl Martindahl är inte bara artist och låtskrivare, han har även skrivit en bok. I Den goda skörden berättar Karl om sina år med psykisk ohälsa och hur odlingen fick honom på fötter igen. Boken innehåller även många odlingstips och en del enkla recept.
Låt oss prata om att ses IRL:att uppleva varandra i en digital samtid
av Elin Liljero Eriksson och Linda Johansson. Journalisterna Elin Liljero Eriksson och Linda Johansson ger sig ut på en personlig resa och dyker ner i forskning för att reda ut frågor som de själva söker svar på. Författarna förklarar varför IRL-mötet är viktigare än någonsin-kanske en räddning för vår tid.

Alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen.