Tre av höstens karameller

Nu har hösten verkligen dragit igång, och vi har redan hunnit släppa tre böcker! Och vilka böcker sen😊

Först kom Scrollzombies av Sven Rollenhagen. Vad gör vi egentligen av vår tid? Jo, nästan alla sitter och scrollar planlöst på sina mobiler så fort det finns lite tid över, och vi blir scrollzombies och inte kontaktbara för omvärlden. Om du har tröttnat på att vara en zombie och vill hitta lite digital balans i livet så ska du läsa Svens bok, den innehåller många tips och användbara verktyg hur du ska göra för att minska din scroll-tid.

Nästa boksläpp var Lite trött bara, annars bra av Mirijam Geyerhofer. Mirijam led av sömnbrist på grund av sin dotter som sov väldigt dåligt på nätterna. Sömnbristen ledde till  ambulansfärd till akuten där Mirijam undersöktes för både MS och stroke, men i slutänden visade det sig att hon hade sovit för lite under 1,5 år. För att inte fler ska behöva drabbas av detta har Mirijam skrivit denna bok som bland annat innehåller intervjuer, fakta, tips och råd.

Vår nyaste bok är den tredje delen i Anna Bjärkviks mindfulnesserie för barn. I Det som känns får barn upptäcka känslorna som rör sig runt i kroppen och reflektera över hur det känns när det pirrar, bultar och kittlar. Även denna bok är finstämt  illustrerad av Caroline Midbeck.