PRODUKTINFORMATION

Författare: Anna Bjärkvik
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-03
Illustratör: Caroline Midbeck
ISBN: 9789188375544
Vikt: 500 gram

En del av allt : mindfulness för barn

av Anna Bjärkvik
Inbunden, Svenska, 2019

119.00kr

“Hej! Kom och sätt dig eller kanske lägg dig skönt här intill. Nu ska vi kliva in i din värld en stund och utforska hur det känns att vara du. Du är en viktig del av allt och det finns så mycket att uppleva i din kropp och världen omkring dig. Följ med!”

En del av allt får barn på ett lekfullt och harmoniskt sätt känna in universum och reflektera över sig själv som en del av allt runtomkring. Direkta frågor skapar tid för reflektion som stärker barnets fantasi och känsla för sin kropp och sin omgivning. Inspirerad av mindfulness och yoga öppnar boken upp för fysiska och sinnliga upplevelser där både den vuxne och barnet har möjlighet att komma i närmare kontakt med sig själva.

Övningar som att lyssna noga och göra fantasikonst med näsan varvas med tankar om hur ett frö blir till en blomma, vad stjärnor består av och att vi alla är en del av livets stora pussel.

Bilderna är fantasifulla med många detaljer, tänkta att väcka kreativitet och nya tankar. De harmoniska färgerna och det behändiga formatet gör denna bok till en fin gåvobok. Den fungerar också utmärkt för barngrupper som vill upptäcka världen tillsammans.

PRODUKTINFORMATION

Författare: Anna Bjärkvik
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-03
Illustratör: Caroline Midbeck
ISBN: 9789188375544
Vikt: 500 gram