PRODUKTINFORMATION

Författare: Amanda Thörn
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-01
Illustratör: Tinna Ahlander
ISBN:9789188375452
Antal sidor: 32
Vikt: 500 gram

Hjälten Hjalmar klär på sig

av Amanda Thörn
Inbunden, Svenska, 2019

119.00kr

Hjälten Hjalmars magiska kraft är att han är superdundersnabb och framförallt superdundersnabb på att ta på sig kläderna på morgonen. Hjalmar förstår knappt själv att han är så snabb som han är, han liksom bara är det. Men en inte så vanlig morgon orkar Hjalmar inte vara superdundersnabb. Han förstår ingenting. Har han tappat sin magiska superdunderkraft?

Räven Ralf borstar tänderna, Hjälten Hjalmar klär på sig och Hunden Edit tvättar tassarna är de tre första böckerna i en serie pedagogiska verktyg som gör familjebestyren enklare och roligare! Varje bok har sin egen lilla hjältefigur som är specialist på att göra en särskild sak. De illustrerar vardagssysslor som brukar kräva både tid och energi. Borsta tänderna, klä på sig och tvätta händerna. Böckerna hjälper till att skapa tydliga och roliga rutiner i vardagen där barnen får inspiration och hjälp att utveckla sina förmågor.

Amanda Thörn är skaparen bakom rutinkorten i företaget Lilla Margreth. Med två pojkar och en bonusdotter i åldrarna 0-6 år har hon sett hur svårt det kan vara att få vardagen med små barn att gå ihop. Hennes vision blev rutinhjälpmedel som är snygga, inspirerande och moderna och som nu vidareutvecklats till böcker.

Tinna Ahlander är illustratör och formgivare med över 20 års erfarenhet av reklam och marknadsföring. Hon har en treårig utbildning från Beckmans och har illustrerat flera bilderböcker.

PRODUKTINFORMATION

Författare: Amanda Thörn
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-01
Illustratör: Tinna Ahlander
ISBN:9789188375452
Antal sidor: 32
Vikt: 500 gram