PRODUKTINFORMATION

Författare: Carl-Johan Forssén Ehrlin
Språk: Svenska
Utgiven: 2018-07
Illustratör: Sydney Hanson
Formgivare: Katrin Bååth
ISBN: 9789188375261
Antal sidor: 30
Vikt: 464 gram

Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga

av Carl-Johan Forssén Ehrlin
Inbunden, Svenska, 2018

179.00kr

Kämpar du med att få ditt barn att somna?  Gå med föräldrar över hela världen som har anammat Kaninen som så gärna ville somna som en naturlig del av nattningsrutinerna. När Kalle Kanin inte kan somna, tar mamma Kanin med honom att träffa farbror trollkarl som vet precis vad de ska göra för att somna. Ditt barn kommer att följa med Kalle Kanin på hans resa när de träffar olika karaktärer som hjälper dem att vaggas till sömns tillsammans med deras nya vänner. Denna banbrytande internationella bästsäljare kommer med säkerhet att göra nattningsrutinen till en kärleksfull avslutning på dagen. Med hjälp av en innovativ skrivteknik kommer ditt barn att slappna av och få en lugn stund när det är dags att sova.

GodnattsaganKaninen som så gärna ville somna är boken som blivit ett bästsäljande fenomen som toppat bästsäljarlistor i flera länder, översatt till 46 språk och lovordas av föräldrar världen över. Den här utgåvan innehåller nya illustrationer av Sydney Hanson som har illustrerat de andra fina böckerna i serien: Elefanten som så gärna ville somna och Traktorn som så gärna ville somna. Variera nattningen med ditt barns favoritkaraktärer!

Beteendevetare Carl-Johan Forssén Ehrlins enkla berättelse använder ett unikt och distinkt språkmönster som kommer att hjälpa ditt barn att slappna av och somna på kvällen eller vid sovstund under dagen. Ta tillbaka kvällen och underlätta nattningen idag!

PRODUKTINFORMATION

Författare: Carl-Johan Forssén Ehrlin
Språk: Svenska
Utgiven: 2018-07
Illustratör: Sydney Hanson
Formgivare: Katrin Bååth
ISBN: 9789188375261
Antal sidor: 30
Vikt: 464 gram