PRODUKTINFORMATION

Författare: Katarina Wilk
Språk: Svenska
Utgiven: 2018-09
Formgivare: Eva Lindeberg
ISBN: 9789188375360
Antal sidor: 155
Vikt: 328 gram

Perimenopower : Hitta din superkraft när hormonerna svänger

av Katarina Wilk
Danskt band, Svenska, 2018

199.00kr

Sömnlös, svettig och sänkt?
Har du vaknat upp genomsvettig mitt i natten utan att du vet varför? Har du haft svårt att somna fastän du varit helt utmattad? Svänger humöret så att du knappt känner igen dig själv? Då kan du ha nått perimenopausen, en naturlig (men ofta besvärlig) fas i livet för kvinnor som kan börja så tidigt som vid 35 års ålder. Många lystrar till ordet klimakteriet som majoriteten tror inträffar när man närmar sig 50-årsåldern. Vad de flesta inte vet är att symptom som kan visa sig redan vid 35+ kan vara på grund av sviktande hormoner. Men nu kan du andas ut, hjälpen är på väg.

Denna bok är till för dig som har börjat få konstiga symptom med sömnen, humöret och kroppen. Här får du de bästa tipsen för att kunna bli utsövd, fräsch och på bra humör. Läs om bland annat sovyoga, naturläkemedel, träning, kost och inte minst hormonet östrogen. Allt för att du ska upptäcka din kvinnliga superkraft när hormonerna svänger – din perimenopower!

Hälso- och medicinjournalisten Katarina Wilk blandar fakta med personliga upplevelser för att inspirera, vägleda och framförallt inkludera. Du är långt ifrån ensam om dessa symptom. En medicinsk faktagranskning har skett av Evelina Sande Idenfeldt, överläkare i gynekologi och obstetrik.

PRODUKTINFORMATION

Författare: Katarina Wilk
Språk: Svenska
Utgiven: 2018-09
Formgivare: Eva Lindeberg
ISBN: 9789188375360
Antal sidor: 155
Vikt: 328 gram