PRODUKTINFORMATION

Författare: Amanda Thörn
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-12
Illustratör: Tinna Ahlander
ISBN: 9789188375896
Antal sidor: 32
Vikt: 500 gram

Valle Vampyr äter mat

av Amanda Thörn
Inbunden, Svenska, 2019

119.00kr

Valle Vampyr älskar mat.  Att laga mat, äta mat, lukta på mat – all slags mat! Han har säkert över hundra favoriträtter och det bästa han vet är att smaka på ny mat. En kväll när Valle Vampyr dukat fram maten, vill mamma och pappa inte äta. Vad ska Valle göra nu då? Men plötsligt kommer han på en tippeli-topp-idé!

Valle Vampyr äter mat  är den fjärde boken i en serie pedagogiska verktyg som gör familjebestyren enklare och roligare! Varje bok har sin egen lilla hjältefigur som är specialist på att göra en särskild sak. De illustrerar vardagssysslor som brukar kräva både tid och energi. Borsta tänder, klä på sig och tvätta händer och äta mat. Böckerna hjälper till att skapa tydliga och roliga rutiner i vardagen där barnen får inspiration och hjälp att utveckla sina förmågor.

Amanda Thörn är skaparen bakom rutinkorten i företaget Lilla Margreth. Med två pojkar och en bonusdotter i åldrarna 0-6 år har hon sett hur svårt det kan vara att få vardagen med små barn att gå ihop. Hennes vision blev rutinhjälpmedel som är snygga, inspirerande och moderna och som nu vidareutvecklats till böcker.

Tinna Ahlander är illustratör och formgivare med över 20 års erfarenhet av reklam och marknadsföring. Hon har en treårig utbildning från Beckmans och har illustrerat flera bilderböcker.

PRODUKTINFORMATION

Författare: Amanda Thörn
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-12
Illustratör: Tinna Ahlander
ISBN: 9789188375896
Antal sidor: 32
Vikt: 500 gram