Köpvillkor

Här på hemsidan säljer vi enbart till privatkunder. Vill du köpa våra produkter till ditt företag eller organisation, vänligen kontakta oss på info@ehrlinpublishing.com så hjälper vi dig där.

Böckerna finns även att köpa hos Internetbokhandlare eller att beställa i den fysiska bokhandeln. Vi säljer för tillfället inte e-böcker på hemsidan utan hänvisar dig till våra externa återförsäljare på nätet.

Priser

Alla priser är inklusive moms. Frakt tillkommer med 39 kr. Handlar du över 500 kr ingår frakten.

Leverans

Leverans sker med brev genom Postnord och tar normalt 3-5 dagar. Försändelsen kommer vanligtvis direkt hem till din brevlåda. Vissa brevinkast kan dock vara för smala, och då lämnar brevbäraren en avi.

Vi anlitar en distributör som heter Förlagssystem som kommer att skicka ut dina varor.
Vi levererar bara inom Sverige.

Betalning
Vi använder oss av Klarna som samarbetspartner vid betalning för privatkunder. Alla frågor som rör faktura hänvisar vi till Klarna.
Köper du via ett företag, kontakta oss på info@ehrlinpublishing.com så hjälper vi dig där.

Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen från och med att varan har levererats. Varan ska vara oanvänd och oskadad. Kunden står för returfrakten. Vill du returnera en vara meddelar du oss via info@ehrlinpublishing.com. När du ska skicka tillbaka behöver du fylla i denna ångerblankett och skicka med tillsammans med varan.

Registrering och personuppgifter

Läs vår integritetspolicy.

Kontakt

info@ehrlinpublishing.com